Over Alpina

In 1891 startte in de Lange Houtstraat een bloemenwinkel: Van Houweninge en IJsselstijn. De zaak werd een begrip in Den Haag. In 1925 opende bloemenmagazijn Alpina haar deuren aan de Kneuterdijk. Ook deze winkel bouwde een goede naam op.

Jaren later, toen er geen opvolgers waren bij Van Houweninge en IJsselstijn, werden beide bedrijven samengevoegd tot Alpina van Houweninge en IJsselstijn, gevestigd aan de Kneuterdijk.

In 1991 vierde Alpina haar 100-jarig bestaan. Dit jubileum werd bekroond met het predikaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. In 2016 vierde Alpina haar 125 jarig jubileum.

Over Alpina

Het geheim?

Het verzorgen van kwalitatief goed bloemwerk, goed vakmanschap, een creatief team en het verlenen van uitstekende service. Net zoals onze voorgangers dat altijd deden.

We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van alle festiviteiten en bieden naast bloemen ook een breed assortiment aardewerk, glaswerk en decoratieartikelen. Onze inkopers kopen in op de klok van Royal FloraHolland in Naaldwijk. Daardoor kunnen wij de versheid van onze producten garanderen en bieden wij u een een grote variatie bloemen en planten.

Sinds oktober 2015 zijn wij Duurzame Bloemist, Niveau Goud gecertificeerd.

 

Het product is toegevoegd aan het winkelmand!

Product is on the wishlist